Despre Noi

Aproape 8 miliarde de oameni dorm 56 de miliarde ore în fiecare noapte, plus sau minus câteva zeci de milioane. Ne-am gândit că e un domeniu important și ne-am dedicat lui. Avem 17 ani experienţă în România și suntem leaderi în domeniul nostru. Dacă asta ne transformă în visători, acceptă cu fericire termenul.

Minet Bedding este o companie românească fondată în anul 2001. Facem parte din grupul de firme Minet, grup ce activează de peste 36 de ani în industria textilă. Suntem producătorul numărul unu din România de articole și confecţii textile de casă, umpluturi sintetice pentru perne şi elemente pentru industria mobilei tapisate.

Încredere

Produsele noastre se regăsesc în casele a milioane de oameni. Încrederea ară̆tată̆ de cliențîi noștri se obține doar prin multă̆ muncă̆ și calitate fă̆ră compromis.

Calitate

Produsele şi serviciile noastre sunt realizate în condiţii de calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, la cele mai ridicate standarde europene.

Viziunea noastră

Să realizăm produse de cea mai înaltă calitate în domeniul confecţiilor textile, devenind astfel cel mai mare producător din Sud-Estul Europei.

domine.ro folosește fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru.

Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege termenii de utilizare și politicile noastre.

Sunt de acord